Cursussen

Cursusoverzicht:
Voorbeeld Bars punten
Access Bars ® Het begin van een vrijer, gezonder en bewuster leven binnen handbereik?

Dit is mogelijk met de Access Bars ® van Access Consciousness ®.

Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met de harde schijf in een computer.

Alles wat wij meemaken in het leven wordt op deze harde schijf opgeslagen.

De Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt vertegenwoordigt een thema dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Denk hierbij b.v. aan “ik ben niet goed genoeg”, “Ik ben het niet waard om”, “dat kan ik toch niet” of “dat is niet voor mij weggelegd”.

Wil jij ervaren en leren hoe dit werkt dan is deze eendaagse Access Bars class echt iets voor jou!

Lees verder…   en bekijk het filmpje van neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin.

Access Body Processen

Een Access Consciousness® “Body Process” ofwel lichaamsproces is een behandelmethode waarbij de handen op verschillende plekken van het lichaam worden geplaatst. Hierbij wordt een specifieke energie gevraagd om te gaan stromen.

Tijdens deze activatie worden de moleculen van het lichaam gevraagd om te veranderen en te transformeren. Dit ondersteund het lichaam in het schadeherstel van letsel, verwonding en/of trauma naar de oorspronkelijke functionaliteit.

Lees verder…

Access Energetic Facelift ®

De Access Energetic Facelift ® is een combinatie van diepwerkende lichaamsprocessen van Acces Consciousness ® die een weldadige, ontspannende en verjongende uitwerking hebben op je gehele lichaam. Het is eigenlijk meer een algehele lichaamslift dan een Facelift alleen. De energieën waarmee gewerkt wordt zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht te transformeren. Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert de rimpeltjes en lijntjes. En dit alles zonder operaties, peelings of injecties en met behoud van je natuurlijke uiterlijk en mimiek.

Lees verder…