Reacties Bars®

Reacties Bars
Maria

De BARS Class bij Paul de Leeuw en Paul Buis was prima verzorgd. Duidelijke uitleg en goede begeleiding tijdens het oefenen. De theoretische uitleg werd opgenomen en na afloop naar iedereen gemaild, zodat je het thuis nog eens op je gemak kan luisteren. De lunch was uitstekend en de hele dag door kon je drinken en lekkers pakken, zowel zoet als hartig. Dat was fijn, want de dag was intensief en je verbruikte veel energie. Ook administratief was alles heel goed geregeld; duidelijke en uitgebreide informatie per mail en onmiddellijke aanmelding bij de Access Consciousness website. Ik kan hen dus van harte aanbevelen!

Maria


Xander

De afgelopen week voelde ik mij stabieler, rustiger, meer beschouwend en evenwichtiger dan voorgaande periode. Ik ben er van overtuigd dat de Bars hier een rol in spelen.
Het is bijzonder te ervaren hoeveel impact aanrakingen kunnend hebben bij het me goed voelen en verder ontwikkelen.


Hetty

Ik kijk terug op een bijzonder mooie dag afgelopen zaterdag. We kregen duidelijke uitleg in een prettige atmosfeer. Er was voldoende gelegenheid te oefenen en de begeleiding was heel fijn en duidelijk. Ik heb me zeer op mijn gemak gevoeld. En dan ook nog verwend met een heerlijke lunch. De informatie nadien per mail is zeer volledig, evenals de bandopnames van de cursusdag.
Warme groet,

Hetty


Wies

Mijn tweede Bars Class volgde ik bij Paul & Paul. Het was een hemelsbreed verschil in kwaliteit van informatie en
begeleiding bij de oefeningen.

Zoek je goede opleiders: dan zit je bij Paul & Paul echt goed!

Wies


Anja

Hoi Paul en Paul,

Op 28 mei heb ik de Access Bars workshop gevolgd en nu, inmiddels een maand later, ben ik zo blij dat ik dit heb gedaan!
Het ontvangen en geven deze dag van de Bars vond ik zalig en ontspannend. Jullie leggen alles voortreffelijk uit, stap voor stap en ook tijdens het oefenen werd er goed waargenomen of er wat gecorrigeerd moest worden, wat dan indien nodig rustig en liefdevol werd gedaan.

Hele fijne groep en de sfeer was enorm goed en ontspannen. Dank hiervoor, heel geruststellend ook.
Ik ben het met reacties van andere cursisten eens; plezierig, liefdevol, duidelijk, gelijkwaardig etc.

En heel fijn om toe passen, zowel voor de ontvanger als voor mezelf. Ik word er ontspannen en vrolijk door en de ontvanger(s) ervaren vooral de ontspanning. Verdere reacties wacht ik af, mag even bezinken.

Wat ik ook fantastisch vind is de Clearing Statement en andere mantra’s. Het is niet alleen een verrijking voor mijzelf maar ook voor de mensen in mijn omgeving (en ik ben de enige die de Clearing Statement doet).

En ik vind jullie beiden geweldig, het was een fantastische en zeer goed verzorgde dag!
Enorm bedankt en veel liefs,

Anja


Ingrid

Mijn naam is Ingrid van den Bos. Ik ben werkzaam als verpleegkundige in een academisch centrum.
Door Paul de Leeuw en Paul Buis ben ik in contact gekomen met de Bars.

Ik heb tot tweemaal toe een Bars behandeling ondergaan van Paul Buis en ik heb een dag workshop Bars ontvangen en geven gevolgd bij Paul de Leeuw en Paul Buis.
Het ondergaan was in 1e instantie heel ontspannend, geen geduw of getrek aan je hoofd maar heel lichtjes gevoel van vingertoppen, welke als warm ervaren wordt.

Ik ervaar een significant verschil voor de Bars en na de Bars, ik voel mij lichter en met name in mijn hoofd. De dagen erna voel ik mij mentaal beter in mijn vel zitten, niet meer zo gedeprimeerd maar opgewekt, ik kan het wel weer aan, ik vind het leven wel weer leuk en ik wil weer mijn best doen. Ik zie de zin er weer van in. Dit is mij toch zeker tot 2 keer overkomen door een Bars sessie, ontvangen door Paul Buis.

Het geven van Bars heb ik in de workshop geleerd en ik vond het ook ontspannend om te doen en ik voelde mij daarbij “nuttig”, een hele vreemde gewaarwording.

Kortom ik ben er blij mee, hoe het werkt geen idee maar het werkt en daar gaat het tenslotte om.


Nora

Hallo lieve Paul en Paul
Ik ben heel blij dat mijn eerste bijeenkomst bij jullie was. Twee mannen die je liefdevol ontvangen. En met twee benen op de grond staan zonder poeha. Maar bewust zijn dat ze je iets speciaals kunnen geven. En dat is binnen komen in jezelf weten wie je bent. En dat je dat zelf ook door mag geven. De tools die je krijgt zijn waardevol, simpel en duidelijk.
Wat ik nu nog ervaar is stilte rust, net of ik in een cocon zit. Alles is daar wat ik nodig heb, en dat is een heerlijk gevoel.

Ik heb vandaag mijn eerste persoon behandelt. Zij wilde proefkonijn  zijn. Er was geen onrust bij mij, kan ik dat wel, zal ze wel wat voelen of oo jee weet ik nog wel de punten. Niks van alles. Ik heb haar stap voor stap uitgelegd wat ik ging doen, waar de punten voor staan.

Het was een bijzonder uurtje. Deze persoon heeft veel pijn in haar rug. Voordat ik haar ging doen had ze een scherpe pijn onder in haar rug en haar ogen stonden dof. Toen ik klaar was zei ze hè mijn hoofd is een stuk lichter en ook haar ogen stonden weer helder. Toen ik haast weg wilde gaan was ze verbaast. Noor de scherpe pijn is weg! Tuurlijk haar rug deed nog pijn, maar de scherpe pijn was weg. Wat een super gevoel geeft dit. Dat je echt iets kan en mag doen.

Dus lieve mannen ik ben dankbaar. Dat ik het mag ondergaan en door mag geven.
Hoe kan het nog beter worden dan dit.
Lieve groetjes Nora


Sakir

Ik heb me ingeschreven voor een bars workshop bij Conscious Health School. Ik kende Paul en Paul niet maar ik heb ze leren kennen als hele vriendelijke en zorgzame professionals. Na een stukje theorie uitgewisseld te hebben ben ik samen met de enige andere deelnemer aan de slag gegaan. Omdat we beiden de gelegenheid hebben gehad 2 behandelingen te ontvangen en 2 te geven heb ik met hulp van de goede documentatie (foto’s en tekst) goed kunnen leren hoe ik een sessie individueel kan geven. Als jij zo een sessie wilt kunnen geven kan ik je Paul en Paul van harte aanbevelen.