Reacties Body Processen

Reacties Body Processen
Anja

Beste Paul en Paul,

“Wij vinden het altijd weer een feestje om een bijdrage te kunnen zijn tot het overdragen van kennis en vaardigheden op het gebied van Energetisch werk, Healing, Bewustwording en Gezondheid.”

Afgelopen zaterdag 26 mei heb ik de Body Classes Cellular Memory en De-Molecular Manifestation & Molecular De-Manifestation bij jullie gevolgd.
En ik dacht maar even jullie motto te kopiëren en hiermee mijn reactie te beginnen, want zo word het ook door mij ervaren.
Daarnaast worden de deelnemers uitstekend begeleid en geïnformeerd, zonder oordeel en met compassie door jullie beiden. Jullie vormen een goed team 🙂 !

Ik heb er weer veel van opgestoken, dit was niet de eerste workshopdag voor mij bij jullie en elke keer kijk ik ernaar uit als ik weer naar jullie toe ga.
En naast alle uitleg en uitgewisselde ervaringen wil ik jullie ook nog even bedanken voor de verzorging van lunch, koffie, thee etc. Heerlijk !

Tot een volgende keer en hartelijke groet,
Anja


Yasmine

Ik heb twee bodyprocessen  bij Paul en Paul gedaan.

1. Restoration of Communication with Earth.
2. Restoration of the Intensityof Space of Embodiment & The energizing of joy Embodiment.

Ik heb veel gehad aan deze twee workshops, vooral met name omdat Paul de Leeuw Integer,  Ruimdenkend, niet veroordelend en vooral meedenkend is. Eerder heb ik bij hem Atlas correctie gedaan voor mijn nek en schouderpijn die ik vanaf mijn jeugd had. Sinds de behandeling bij Paul de Leeuw  zijn de pijnen weg. Wat ik erg Waardeer en Respecteer van Paul de Leeuw is, is dat men bij hem alles mag swappen wat men bij hem volgt. Dus Bars, Facelift en body processen. Jammer genoeg deed ik mijn Facelift in Sloten waar ik niet mocht swappen. Ik ben blij dat Paul de Leeuw integer is. Bij hem mag men alles swappen en zijn of haar skills uitproberen.

Yasmine