Reacties Body Processen

Reacties Body Processen
Yasmine

Ik heb twee bodyprocessen  bij Paul en Paul gedaan.

1. Restoration of Communication with Earth.
1. Restoration of the Intensityof Space of Embodiment & The energizing of joy Embodiment.

Ik heb veel gehad aan deze twee workshops, vooral met name omdat Paul de Leeuw Integer,  Ruimdenkend, niet veroordelend en vooral meedenkend is. Eerder heb ik bij hem Atlas correctie gedaan voor mijn nek en schouderpijn die ik vanaf mijn jeugd had. Sinds de behandeling bij Paul de Leeuw  zijn de pijnen weg. Wat ik erg Waardeer en Respecteer van Paul de Leeuw is, is dat men bij hem alles mag swappen wat men bij hem volgt. Dus Bars, Facelift en body processen. Jammer genoeg deed ik mijn Facelift in Sloten waar ik niet mocht swappen. Ik ben blij dat Paul de Leeuw integer is. Bij hem mag men alles swappen en zijn of haar skills uitproberen.

Yasmine