Reacties Healing Arts

Healing Arts (eerdere opleiding)
Ingrid

Ik heb Paul de Leeuw als zeer betrokken en inlevend ervaren. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en veilig. Hij kwam heel deskundig op mij over, echt iemand met liefde voor zijn vak.

Ik heb veel aan de opleiding Healing Arts gehad, heb er veel geleerd. Wat ik in de praktijk nog dagelijks kan gebruiken. Ik vond de opleiding fantastisch, uniek in zijn soort. Ik heb veel informatie gekregen, welke ik soms als naslagwerk gebruik. Gedurende de opleiding hebben we veel geoefend en ook hier heb ik een enorme betrokkenheid van Paul mogen ervaren, onvermoeibaar leek hij te zijn en had geen bezwaar bij het uitlopen van de cursus, wat soms gebeurde: de cursist ging voor, zeker wanneer degene in een sessie belandt was welke onverwachts wat langer duurde dan gebruikelijk.

Groetjes, Ingrid


Karin

Na de Basis- en Verdiepingscursus 1 volgde voor mij gauw de Verdieping 2. De manier waarop een heling kan plaatsvinden, vind ik prachtig. De ziel en het lichaam reageren op de flesjes en meditaties en vooral het ‘zelf-healen’ is voor mij geweldig. Niet alleen voor mijzelf maar ook bij anderen een mooi proces om mee te maken. De begeleiding van Paul en Paul is vriendelijk, leerzaam en goed. Misschien is de volgorde niet juist maar deze 3 eigenschappen maken het heel prettig om de cursussen te volgen.

Ik kijk uit naar de Verdiepingscursus 3, en hoop in de toekomst mensen te kunnen helpen op hun pad met mijn fotografie èn Healing Arts.

Hartelijke groeten van Karin Sijp Schutte


Dave

Paul de Leeuw heb ik ervaren als kundig, gedreven, gepassioneerd en invoelend. Zijn kennis van Healing Arts waarin hij mij en mijn mede cursisten in heeft opgeleid in combinatie met zijn jaren lange ervaring in het veld, maakte dat het voor mij een zeer waardevolle ervaring was die mij in mijn proces enorm heeft geholpen. Zijn ruime en open blik brengt hem in contact met prachtige vormen van heling die hij dan ook oppakt op het moment dat het bij hem past.


Introductieworkshop Healing Arts

Mary-Ann

Hallo Paul & Paul,

We hebben allemaal erg genoten van de presentatie en demonstratie.

Zelf vond ik het heel prettig. De laatste twee jaar heb ik veel workshops, cursussen en opleidingen gedaan in de healing richting en meen dan ook dat ik wel mag vergelijken. Wat me allereerst opviel was het plezier en de rust die van jullie uitgaat. Alleen al het spontane zwaaien vanuit de auto naar boven gaf voor mij aan hoe relaxed jullie zijn. Het leek ook wel of er een lijntje was maar ja, daar staan we niet van te kijken, denk ik.

De oriëntatie: een duidelijk verhaal. Wat plezierig op mij overkwam was hoe je/jullie hiertoe gekomen zijn en er zat lijn in. Je wilt niet weten hoeveel chaotische verhalen ik de laatste jaren heb aangehoord. Het stukje over het subtiele lichaam was duidelijk, vooral ook voor de “leken” onder het publiek.

Natuurlijk altijd heel leuk wanneer er interactief gewerkt wordt.

Tsja, en dan kan ik je mijn eigen ervaring vertellen. Zoals ik al even aantipte, zit ik in een nogal heftige situatie. Mijn man is licht aan het dementeren, mijn zoon zit in een problematische relatie met een vrouw die mij absoluut aan het uitproberen is. En dan heb ik nog twee honden, Duitse herders, die allebei heel erg getraumatiseerd zijn in hun socialisatieperiode.

Nou ga ik heel goed met mijn energie om maar weet het soms ook even niet. Ik denk dan ook dat het geen toeval is (ach, weet ik zeker 😄) dat ik de Pathara-Me 2 nam….voorbij onze “rol van vader, moeder, vriend, enz. gaan.” Ik had deze nodig om nog meer los te laten.

De spray “I am, I love” ga ik beslist zaterdag halen. Ik heb vannacht heerlijk geslapen, heel positief kunnen praten met mijn zoon over zijn vriendin, mijn man is heel rustig vandaag en mijn honden…..!!!! Ze hebben in lange tijd niet zo op mij gereageerd, ze zijn rustig, laten zich aanhalen, komen knuffels halen (echt, dat is heel uniek, hoor) en luisteren. Zo zijn ze zelden. Zelf voel ik me rustig en liefdevol. Boordevol energie en plannen ook.

Lieve, energieke groet, Mary-Ann


Bert

In juli heb ik meegedaan aan een workshop Healing Arts. Dit was een leuke workshop, waar ik kennisgemaakt heb met de werking van verschillende producten van Healing Arts. De workshop was informatief, speels gebracht, onderhoudend en gaf mooie inzichten in mijzelf en tevens ook wat de Healing Arts producten in en met mij deden. Bijzonder.

Ik beveel de workshop ten zeerste aan. Paul is een vriendelijke gastheer. Hij staat open voor zienswijzen, ideeën etc. en kan dingen helder uitleggen, zonder het gaat vervelen. Hij begeleid je prima indien nodig.

Dank je Paul!!