Ervaringen Access Bars® Class

Ervaringen Access Bars® Class

Yvonne

Wat een heerlijke dag heb ik gehad bij Paul en Paul. Het was heel leerzaam, ze deelden veel eigen ervaringen en het was een hele fijne sfeer. Ik raad het iedereen aan!


Els

Zeer interessante class! Heldere uitleg, heel veel informatie, zeer prettige sfeer! Ik kan het iedereen aanbevelen!


Alette

In november heb ik voor het eerst een Bars class gevolgd bij Paul en Paul. Wat een superdag!! Paul en Paul zijn fantastisch. Ze leggen alles rustig en goed uit en ik vond het een hele fijne, inspirerende dag. Blij dat ik de Bars en alles waar het bij hoort geleerd heb. Heel fijn om de hele achtergrond etc ook te ontdekken. Ik geef het ongeveer 1 keer per week aan mijn dochter (psychisch moeilijk, SOLK, trauma etc) en zij vindt het echt heel erg fijn. Ze valt altijd in slaap terwijl zij normaal vrij gestrest is. Na een Swap sessie heb ik ook gemerkt hoe fijn het is. Ik had echt ruimte in mijn hoofd en was dagen erna nog in een soort andere staat van zijn ofzo. Heel bijzonder! Kortom, ik raad het zeer aan om bij Paul en Paul de Bars te leren. Zij weten erg veel, zijn begripvol en zeer nieuwsgierig naar allerlei genezings- en ontwikkelingswijzen; erg interessant! Dank dank dank


Karin

Ik geniet nog na van een enorm fijne lesdag Acces Bars gisteren bij Paul en Paul.
De dag was goed georganiseerd, de sfeer erg fijn en de lessen zeer goed voorbereid en gegeven. Er was veel diepgang en duidelijkheid en ik heb er heel veel van opgestoken.
Paul en Paul zijn rustig, integer en geduldig. Kortom lessen – en ook behandelingen – bij Paul en Paul in Amsterdam zou ik zeker aanbevelen, dank jullie wel hiervoor!


Samantha

Ik vond het een hele gezellige en leerzame dag. We werden warm onthaald en er was ruimte voor al onze vragen. Ik zou het iedereen aanraden en ga er zelf ook zeker nog een keer naartoe voor een vervolgcursus/oefensessie.

Bedankt Paul en Paul voor deze mooie dag!


Dóri

Wat een ervaring. We hadden een kleine gropeje, zeer gelijkgestemde mensen. Paul and Paul waren heel lief en professioneel. Ze gaven veel nuttige informatie en waren ook erg geduldig.

Als extra bonus kregen we een super lekkere lunch wat voor mij een verrassing en een heel aardig gebaar was. Zeker een aanrader ☺️☺️☺️.

 What else is possible?


Samiha

Ik heb zo een leerzame en helende dag meegemaakt 🙏🏻. Ook veel inzichten. Zeer dankbaar.

Paul en Paul hebben als persoon en leraar elk een mooie energie en vullen elkaar goed aan. De les wordt duidelijk gegeven en geïnformeerd of het inderdaad goed te volgen is. Indien nodig wordt het eea dieper uitgelegd of verder op ingegaan. Er is ruimte voor alle vragen. Zo heb ik persoonlijk veel advies en tips gekregen over een thema die bij mij naar boven kwam. Door de access bars les en de kennis van Paul en Paul is deze mij pas duidelijk geworden. Ik kan uit ervaring zeggen dat het een diepgaande cursus is waarin (als je ervoor open staat) je veel over jezelf kunt leren.

En de lunch was heerlijk 🥰

Kortom een gezellige dag waarin je veel leert en je volkomen op je gemak wordt gesteld. Ik zou zo nog een cursus bij ze doen ❤️


Carolien

Ik heb afgelopen zondag een acces bars class gevolgd bij CHSA. Paul en Paul wat eerst wat verwarring gaf omdat ze allebei Paul heten HIHIHIHi. Mijn man heeft een acces bars behandeling gehad en hij vertelde mij daarover hoe hij het had ervaren en wat het met hem deed, ik ging meteen aan. Ik mocht de tweede keer mee en ervaren wat er zou gebeuren. Ik had moeite om mijn ogen open te houden wat een energie stroomde daar, voor mij wat het duidelijk dit wil ik kunnen en doen. Door de kennis van de beide heren wil je alleen maar meer weten en door hun energetische vrolijkheid en alles is oke voel je totaal geen druk en ga je aan de slag. 

Door alle informatie die ik heb ontvangen wat mogelijk is wil ik meer maar eerst gaan we even oefenen.
De nazorg met de mails erna zijn erg fijn op de dag zelf kan je helemaal de focus leggen op wat je verteld wordt en achteraf krijg je alle informatie opgestuurd.

Paul en Paul bedankt voor de gastvrijheid en alle gouden tips en tricks.
Groetjes Carolien


Arzu

Samen met mijn 16-jarige dochter hebben we de Access Bars class gevolgd bij Conscious Health School Amsterdam. Paul en Paul stelden ons heel snel op ons gemak en ondanks dat we we wel wat over het onderwerp hadden gelezen/bekeken, wisten we niet zo goed hoe de ervaring zou zijn.

Maar… dit was zo bijzonder dat we het minstens nog een paar dagen moeten laten bezinken. Het was luchtig en intens tegelijk en het feit dat je er (bijna) niets voor hoeft te doen oversteeg alle verwachtingen. Zowel mijn dochter als ikzelf waren zo rustig en rozig maar vooral onder de indruk na toch een hele dag die gek genoeg echt zo om was!

Paul en Paul zijn twee hele bijzondere mannen die echt wel een plekje in ons hart hebben veroverd. De informatie, uitleg, het begrip en hun kijk op de wereld is niet alleen puur en echt maar ook vol compassie en lef! Lef om zichzelf te zijn en jou uit te dagen dat ook te ontdekken/doen…

Na een periode van bezinning, zie ik mezelf snel weer een afspraak maken om hier weer een Access Bars Class volgen. Hopelijk weer met mijn dochter. Leukere qualitytime kan ik voorlopig niet bedenken

Dank jullie wel.

Wat is er nog meer mogelijk…?


Rafaela

Afgelopen jaar heb ik Access Bars en enkele Body Process workshops bij Conscious Health School gevolgd. Ik ervaar de begeleiding van Paul en Paul als professioneel, vriendelijk en persoonlijk. De lessen worden gegeven in kleine groepjes, waardoor de sfeer huiselijk is en er ruimte is voor individuele aandacht als dat nodig is. Ik heb de lessen op die manier als heel prettig ervaren.


Christel

Mijn eerste ervaring met de access bars bij Paul en Paul vond ik ontzettend fijn, warm en waardevol. De heren zijn heel gastvrij en je krijgt er meteen een gevoel van thuiskomen. Ze beschikken over een zeer hoge kennis en Paul de Leeuw zijn brede ‘medische’ achtergrond is een echte pre. Ik heb bewust voor CHSA gekozen omdat ik puur mijn gevoel heb gevolgd. Ik kom vanuit Eindhoven graag naar Amsterdam gereden voor een cursusdag.


A. P.

Ik heb de Access Bars training van de heren mogen leren. Heel duidelijk in een rustige sfeer en uitstekende kennis hebben beiden.

Ik wil graag delen dat ik al ruim één jaar met pijn in mijn rechter- schouder/arm en sinds 2 weken ook mijn rug gedeelte rondliep.
En nog geen 6 uur later merkte ik plotseling op dat de pijn niet aanwezig was.
Ik stond echt verbaasd en met ongeloof aan mijn dochter te vertellen wat er gebeurde.
Ik geloof echt dat de bars hierbij hebben geholpen.


Sophie

Ik heb de workshop Access Bars bij Conscious Health School in Amsterdam gevolgd en was erg tevreden. Paul en Paul bieden een intieme cursusruimte aan waar in (hele) kleine groepjes gewerkt wordt. De theorie werd afgewisseld met praktijk en er was een hele veilige en open sfeer gecreëerd. Ik kan deze cursus bij Paul en Paul aan iedereen aanbevelen die deze toch wel heel bijzondere techniek zich eigen wil maken in een veilige, intieme en persoonlijke setting.


Wendy

Paul en Paul hebben mij heel open ontvangen, de opleiding door middel van het delen, vragen stellen, en het uitwisselen, met daarbij het “op elkaar oefenen”, was een hele fijne en waardevolle ervaring. Het gevolg was dat ik eindelijk mijzelf weer ben gaan voelen en heel veel zin heb om dát neer te zetten wat ik het leukste vind om te doen. Het is een werkelijke en belangrijke vraag geworden voor mij: hoe wordt het nog beter?
Dank nogmaals voor jullie ontvangst, de prettige sfeer, het kennis delen en het aanstekelijke enthousiasme. Alle goeds wens ik jullie! En wie weet tot ziens (als ik dag 2 ook ga doen).


Bianca

Ik heb afgelopen weekend een herhalingsclass van de Bars gedaan. Wat een warm welkom en wat een verschil met mijn 1e class 5 jaar geleden.
Paul en Paul hebben beide zoveel passie voor het vak. Alles is heel goed verzorgd. De informatie werd heel duidelijk uitgelegd en tijdens het oefenen werd er heel goed gekeken of de stand van de vingers op de juiste manier stonden.
Het was een hele ongedwongen en fijne sfeer en enorm leerzaam. De lunch is heel goed verzorgd en de tafel staat vol met lekkere dingen. En ik ben bijna verbaasd dat je achteraf zoveel praktische informatie krijgt waardoor je echt met zelfvertrouwen aan de slag kunt.
Ik kan deze class iedereen aanraden en ik ga mij zeker nog aanmelden voor een andere class bij Paul en Paul. Heel erg bedankt, ik ben super geïnspireerd en kan niet wachten om aan de slag te gaan.


Willem

Precies een week geleden werd ik door een vriendin weer gewezen op het bestaan van Access Consciousness en deelname aan een Bars-class, een dag later. Nieuwsgierig en met de nodige twijfel heb ik ja gezegd. “Ergens” voelde het wel goed, cursusgeld is een knap bedrag, maar het filmpje op jullie website gaf mij een authentieke indruk. Het is nu weer bijna een week later. De class zit nog volledig in mijn hoofd en lijf. Voor mij een teken dat het een plek krijgt in mij. Veel van de informatie, die jullie gaven op de Bars-class dag sluit aan bij al bestaande inzichten.   
Je kan zeggen er was een resonans. Belangrijk voor mij is vooral de niet dwingende manier en de open geest waarmee jullie het gedachtegoed van access Bars consciousness hebben over gebracht. De aangeboden tools zijn werkbaar, al zijn er nog de nodige vingeroefeningen nodig om het letterlijk in de vingers te krijgen.  Voor mij zijn de tools een nieuwe manier om bewustzijn te creëren, oude niet meer werkbare conditioneringen op te ruimen en nieuwe speelruimte te verkennen.
Dank daar voor,

groet Willem


Marja

Hallo Paul en Paul,

ik heb genoten van de dag,
de verzorging was uitstekend
het oefenen op elkaar onder toeziend oog van jullie was erg fijn 
er werd goed opgelet dat je je vingers goed neerzette
er werd goede info gegeven die voor iedereen te begrijpen was 
ook de nazorg in de vorm van emails en filmpjes zijn heel fijn 
je kreeg een mooi boekwerk mee zodat je thuis alles goed kan nalezen
en dat is ook nodig omdat je best heel veel info krijgt
zeer de moeite waard

vriendelijke groet marja


Monique

Beste Paul & Paul,

De acces bars class was informatief, gezellig en goed verzorgd. Wel veel informatie voor een beginner. Des te fijner dat je alles kan terug luisteren wat er is gezegd tijdens de uitleg, door jullie toegestuurde geluidsbestanden. Theorie boek staat vol informatie die ik steeds beter begrijp door juist al bars te geven. Heel fijn… Bedankt voor leerzame ervaring en graag tot ziens in een swap of class…

Groetjes Monique


Mieke

Hoi Paul en Paul,

Recent heb ik een Bars class bij jullie op een locatie in Boekel gevolgd. Het was voor mij een herhalingsclass … wat heb ik echter veel bijgeleerd! Jullie gezellige ontvangst, duidelijke uitleg en professionaliteit zijn een aanrader voor iedereen. Dankjewel voor deze heerlijke dag !

Warme groet , Mieke


Hans

Hoi Paul en Paul,

Mijn ervaring is dat het een zeer warm welkom was bij binnenkomst. Er waren deze dag 3 cursisten en konden meteen goed met elkaar overweg. We waren alle 3 erg open. We begonnen met theorie, wat voor mij soms wel wat snel ging omdat ik nog een beetje groen was op het gebied van Access Bars. In de loop van de dag werd alles door  goede uitleg helemaal duidelijk. Ik heb veel geleerd en heb echt zin om er mee aan de slag te gaan. Nogmaals erg bedankt voor het verrijken van ons leven.

Veel groeten van Hans.


Maria

De BARS Class bij Paul de Leeuw en Paul Buis was prima verzorgd. Duidelijke uitleg en goede begeleiding tijdens het oefenen. De theoretische uitleg werd opgenomen en na afloop naar iedereen gemaild, zodat je het thuis nog eens op je gemak kan luisteren. De lunch was uitstekend en de hele dag door kon je drinken en lekkers pakken, zowel zoet als hartig. Dat was fijn, want de dag was intensief en je verbruikte veel energie. Ook administratief was alles heel goed geregeld; duidelijke en uitgebreide informatie per mail en onmiddellijke aanmelding bij de Access Consciousness website. Ik kan hen dus van harte aanbevelen!

Maria


Xander

De afgelopen week voelde ik mij stabieler, rustiger, meer beschouwend en evenwichtiger dan voorgaande periode. Ik ben er van overtuigd dat de Bars hier een rol in spelen.
Het is bijzonder te ervaren hoeveel impact aanrakingen kunnend hebben bij het me goed voelen en verder ontwikkelen.


Hetty

Ik kijk terug op een bijzonder mooie dag afgelopen zaterdag. We kregen duidelijke uitleg in een prettige atmosfeer. Er was voldoende gelegenheid te oefenen en de begeleiding was heel fijn en duidelijk. Ik heb me zeer op mijn gemak gevoeld. En dan ook nog verwend met een heerlijke lunch. De informatie nadien per mail is zeer volledig, evenals de bandopnames van de cursusdag.
Warme groet,

Hetty


Wies

Mijn tweede Bars Class volgde ik bij Paul & Paul. Het was een hemelsbreed verschil in kwaliteit van informatie en
begeleiding bij de oefeningen.

Zoek je goede opleiders: dan zit je bij Paul & Paul echt goed!

Wies


Anja

Hoi Paul en Paul,

Op 28 mei heb ik de Access Bars workshop gevolgd en nu, inmiddels een maand later, ben ik zo blij dat ik dit heb gedaan!
Het ontvangen en geven deze dag van de Bars vond ik zalig en ontspannend. Jullie leggen alles voortreffelijk uit, stap voor stap en ook tijdens het oefenen werd er goed waargenomen of er wat gecorrigeerd moest worden, wat dan indien nodig rustig en liefdevol werd gedaan.

Hele fijne groep en de sfeer was enorm goed en ontspannen. Dank hiervoor, heel geruststellend ook.
Ik ben het met reacties van andere cursisten eens; plezierig, liefdevol, duidelijk, gelijkwaardig etc.

En heel fijn om toe passen, zowel voor de ontvanger als voor mezelf. Ik word er ontspannen en vrolijk door en de ontvanger(s) ervaren vooral de ontspanning. Verdere reacties wacht ik af, mag even bezinken.

Wat ik ook fantastisch vind is de Clearing Statement en andere mantra’s. Het is niet alleen een verrijking voor mijzelf maar ook voor de mensen in mijn omgeving (en ik ben de enige die de Clearing Statement doet).

En ik vind jullie beiden geweldig, het was een fantastische en zeer goed verzorgde dag!
Enorm bedankt en veel liefs,

Anja


Ingrid

Mijn naam is Ingrid van den Bos. Ik ben werkzaam als verpleegkundige in een academisch centrum.
Door Paul de Leeuw en Paul Buis ben ik in contact gekomen met de Bars.

Ik heb tot tweemaal toe een Bars behandeling ondergaan van Paul Buis en ik heb een dag workshop Bars ontvangen en geven gevolgd bij Paul de Leeuw en Paul Buis.
Het ondergaan was in 1e instantie heel ontspannend, geen geduw of getrek aan je hoofd maar heel lichtjes gevoel van vingertoppen, welke als warm ervaren wordt.

Ik ervaar een significant verschil voor de Bars en na de Bars, ik voel mij lichter en met name in mijn hoofd. De dagen erna voel ik mij mentaal beter in mijn vel zitten, niet meer zo gedeprimeerd maar opgewekt, ik kan het wel weer aan, ik vind het leven wel weer leuk en ik wil weer mijn best doen. Ik zie de zin er weer van in. Dit is mij toch zeker tot 2 keer overkomen door een Bars sessie, ontvangen door Paul Buis.

Het geven van Bars heb ik in de workshop geleerd en ik vond het ook ontspannend om te doen en ik voelde mij daarbij “nuttig”, een hele vreemde gewaarwording.

Kortom ik ben er blij mee, hoe het werkt geen idee maar het werkt en daar gaat het tenslotte om.


Nora

Hallo lieve Paul en Paul
Ik ben heel blij dat mijn eerste bijeenkomst bij jullie was. Twee mannen die je liefdevol ontvangen. En met twee benen op de grond staan zonder poeha. Maar bewust zijn dat ze je iets speciaals kunnen geven. En dat is binnen komen in jezelf weten wie je bent. En dat je dat zelf ook door mag geven. De tools die je krijgt zijn waardevol, simpel en duidelijk.
Wat ik nu nog ervaar is stilte rust, net of ik in een cocon zit. Alles is daar wat ik nodig heb, en dat is een heerlijk gevoel.

Ik heb vandaag mijn eerste persoon behandelt. Zij wilde proefkonijn  zijn. Er was geen onrust bij mij, kan ik dat wel, zal ze wel wat voelen of oo jee weet ik nog wel de punten. Niks van alles. Ik heb haar stap voor stap uitgelegd wat ik ging doen, waar de punten voor staan.

Het was een bijzonder uurtje. Deze persoon heeft veel pijn in haar rug. Voordat ik haar ging doen had ze een scherpe pijn onder in haar rug en haar ogen stonden dof. Toen ik klaar was zei ze hè mijn hoofd is een stuk lichter en ook haar ogen stonden weer helder. Toen ik haast weg wilde gaan was ze verbaast. Noor de scherpe pijn is weg! Tuurlijk haar rug deed nog pijn, maar de scherpe pijn was weg. Wat een super gevoel geeft dit. Dat je echt iets kan en mag doen.

Dus lieve mannen ik ben dankbaar. Dat ik het mag ondergaan en door mag geven.
Hoe kan het nog beter worden dan dit.
Lieve groetjes Nora


Sakir

Ik heb me ingeschreven voor een bars workshop bij Conscious Health School. Ik kende Paul en Paul niet maar ik heb ze leren kennen als hele vriendelijke en zorgzame professionals. Na een stukje theorie uitgewisseld te hebben ben ik samen met de enige andere deelnemer aan de slag gegaan. Omdat we beiden de gelegenheid hebben gehad 2 behandelingen te ontvangen en 2 te geven heb ik met hulp van de goede documentatie (foto’s en tekst) goed kunnen leren hoe ik een sessie individueel kan geven. Als jij zo een sessie wilt kunnen geven kan ik je Paul en Paul van harte aanbevelen.

Cursusagenda