Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Access Energetic Facelift ® class in Amsterdam

za 23 september 2023 @ 10:30 17:00

€ 480,00 of € 240,00

Access Energetic Facelift

De Access Energetic Facelift ® is een combinatie van diepwerkende lichaamsprocessen van Acces Consciousness ® die een weldadige, ontspannende en verjongende uitwerking hebben op je gehele lichaam. Het is eigenlijk meer een algehele lichaamslift dan een Facelift alleen. De energieën waarmee gewerkt wordt zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht te transformeren. Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert de rimpeltjes en lijntjes. En dit alles zonder operaties, peelings of injecties en met behoud van je natuurlijke uiterlijk en mimiek.

Hoe gaat een Energetic Facelift in zijn werk?
Facelift

De Energetic Facelift behandeling is een hands-on behandeling, een zachte aanraking op het gezicht en de nek. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van 32 krachtige Access lichaamsprocessen (energieën). Deze energieën worden via je hoofd en nek aangeboden en werken door je gehele lichaam heen.

Als je lichaam tot op cel niveau stress los kan laten zal de verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaan.

Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Zo kan het zomaar zijn dat je na de behandeling verbetering bemerkt in je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en meer flexibiliteit. Veel mensen ervaren meer innerlijke rust en ruimte, een beetje alsof ze op een ontspannende vakantie zijn geweest.

Meer informatie is hier te lezen.

Praktische informatie;

Docenten: Paul de Leeuw m.m.v. Paul Buis

Locatie: Loodskotterhof 46, 1034 CN Amsterdam (gratis parkeren)

Tijd: 10:30 – 17:00 welkom vanaf 10:00

Voor koffie / thee / water / zoete- en zoute snacks en een kop soep met brood wordt gezorgd.
Heb je een dieet? Neem dan je eigen lunch mee.

Kosten € 480,-
Voor mensen die een class herhalen € 240,-

Wil je een Access Energetic Facelift Class volgen maar is geld een uitdaging voor je?
Informeer naar de betalingsregeling!

Geïnteresseerd in een privé sessie? Maak een afspraak bij Praktijk Verder Gezond Verder