Ervaringen Access Body Process Class

Ervaringen Access Body Process Class
Frannie

Sinds ik de acces bars processen volg bij P en P is mijn hoofd rustiger en ben ik bijna nooit meer geveld met spanningshoofdpijn en heb ik een beter contact dan ooit met mezelf en mijn geliefden. Veel leed kan nu wel worden verwerkt.

De klassen bij Paul en Paul zijn open-minded, nuchter, prettig, rustig, en duidelijk. Ik voel me er gezien, veilig en kan veel verwante onderwerpen in de process dagen bespreken zodat ik de bars nog beter kan toepassen bij mezelf en het hele gezin. Ook de privé Bars behandelingen om de zoveel maanden bij Paul helpen me weer om beter om te gaan met rouw en gemis. Mijn puberkinderen hebben ook veel baat bij het feit dat ik ze Bars geef waardoor ze beter weerbaar in deze maatschappij staan dan voorheen. Aanrader dus!


P.s. de lunch, thee en lekkere snack zijn ook elke keer weer heerlijk en net iets anders, complimenten voor deze prettige nazorg!


Lil

Hele fijne lesdag body process bij Paul & Paul gehad. Mooie tool om los toe te passen of als aanvulling op de bars.
Fijn ook om achteraf met vragen nog snel goede uitleg te krijgen!


S. S.

Het is altijd fijn om aan te komen bij Paul & Paul voor een cursus. Je wordt warm ontvangen, de uitleg is duidelijk en er is genoeg ruimte voor vragen. Je krijgt en geeft zelf de behandeling, zodat je direct kunt voelen hoe het is om zowel te geven als te ontvangen. Paul vertelt altijd enthousiast over zijn ervaringen met de verschillende behandelingen, wat ook leerzaam is. Het is mede door hun persoonlijkheden dat ik nu meerdere cursussen heb gedaan bij hun.

S. S.


Rafaela

Afgelopen jaar heb ik Access Bars en enkele Body Process workshops bij Conscious Health School gevolgd. Ik ervaar de begeleiding van Paul en Paul als professioneel, vriendelijk en persoonlijk. De lessen worden gegeven in kleine groepjes, waardoor de sfeer huiselijk is en er ruimte is voor individuele aandacht als dat nodig is. Ik heb de lessen op die manier als heel prettig ervaren.


J. A.

Hallo, het was weer heel fijn, leerzaam om deel te nemen aan de access body proces class. Voel me 10 kilo lichter en heel erg geïnspireerd om aan het werk te gaan met de nieuwe kennis en vaardigheden. Magic hoe de energie gaat stromen en de deuren opent naar het loslaten van trauma. Ik voelde me heel veilig en ben heel dankbaar.

J. A.


M. S.

De Body Process Class die ik volgde bij de Conscious Health School en gefaciliteerd werd door Paul de Leeuw vond ik een groot succes. Paul legde alles heel goed uit, met veel voorbeelden uit de praktijk, zodat e.e.a. zeer herkenbaar was, in ieder geval voor mij. Daar kan ik dus wel wat mee!

De groep van 4 cursisten was ook heel fijn om mee samen te mogen werken. Het was bijzonder te ervaren wat een onmiddellijk effect een Body Process teweeg kan brengen.
Ook de warme en zorgzame aandacht waren geweldig om te ondergaan. Als extra cadeautje ontvingen we de volgende dag de mp3 geluidsopname van de uitleg en ook nog een mailtje met clearings, heel fijn.

En last but not least werden we verwend met een heerlijke uitgebreide lunch, verzorgd door Paul Buis. Kortom het is een aanrader om bij Paul en Paul een class te volgen. Het smaakt naar meer!

M. S.


Anja

Hoi Paul en Paul,

Begin november heb ik de volgende bodyprocessen gevolgd: Magnetische aantrekkingskracht tot de afkeer van alle generatieve seksuele energieën en het herstel van alle generatieve belichaamde seksuele energie  en STDs.
Het was een hele bijzondere ervaring, en zeker ook vertrouwt, integer en deskundig gedaan met ruimte en aandacht voor ieder van de deelnemers.
Diepgaande processen, naast het seksuele stuk ook creativiteit, aarding en wat al niet meer.
Er zijn door de cursisten, soms, pijnlijke ervaringen gedeeld die integer en met warmte en persoonlijke aandacht zijn aangehoord en begeleidt.
Zaken die vaak genoeg deel uitmaken van iemands leven, maar waar veel mensen niet open over kunnen zijn. Mooi dat dat wel bij jullie tijdens de workshop mocht gebeuren.
Zonder dat de deelnemers heel erg openhartig waren, had een ieder aan een half woord genoeg en was er ook ruimte voor mensen die wel e.e.a. kwijt wilden.
En dan aan het eind van de cursusdag het opgeruimde gevoel, er is iets goeds uit deze dag voortgekomen. En toe te passen in je eigen leven en eventueel voor anderen.

Dank jullie wel voor weer een fantastische dag!
Harte groet,
Anja


Anja

Beste Paul en Paul,

“Wij vinden het altijd weer een feestje om een bijdrage te kunnen zijn tot het overdragen van kennis en vaardigheden op het gebied van Energetisch werk, Healing, Bewustwording en Gezondheid.”
Afgelopen zaterdag 26 mei heb ik de Body Classes Cellular Memory en De-Molecular Manifestation & Molecular De-Manifestation bij jullie gevolgd.
En ik dacht maar even jullie motto te kopiëren en hiermee mijn reactie te beginnen, want zo wordt het ook door mij ervaren.
Daarnaast worden de deelnemers uitstekend begeleid en geïnformeerd, zonder oordeel en met compassie door jullie beiden. Jullie vormen een goed team 🙂 !
Ik heb er weer veel van opgestoken, dit was niet de eerste workshop dag voor mij bij jullie en elke keer kijk ik ernaar uit als ik weer naar jullie toe ga.
En naast alle uitleg en uitgewisselde ervaringen wil ik jullie ook nog even bedanken voor de verzorging van lunch, koffie, thee etc. Heerlijk !
Tot een volgende keer en hartelijke groet,
Anja


Yasmine

Ik heb twee bodyprocessen  bij Paul en Paul gedaan.

1. Restoration of Communication with Earth.
2. Restoration of the Intensityof Space of Embodiment & The energizing of joy Embodiment.

Ik heb veel gehad aan deze twee workshops, vooral met name omdat Paul de Leeuw Integer,  Ruimdenkend, niet veroordelend en vooral meedenkend is. Eerder heb ik bij hem Atlas correctie gedaan voor mijn nek en schouderpijn die ik vanaf mijn jeugd had. Sinds de behandeling bij Paul de Leeuw  zijn de pijnen weg. Wat ik erg Waardeer en Respecteer van Paul de Leeuw is, is dat men bij hem alles mag swappen wat men bij hem volgt. Dus Bars, Facelift en body processen. Jammer genoeg deed ik mijn Facelift in Sloten waar ik niet mocht swappen. Ik ben blij dat Paul de Leeuw integer is. Bij hem mag men alles swappen en zijn of haar skills uitproberen.

Yasmine

Cursusagenda