Paul de Leeuw & Paul Buis

Paul de Leeuw

Paul de Leeuw

Gedurende mijn werk als verpleegkundige viel het mij tijdens gesprekken met patiënten op dat de oorzaak van lichamelijke of geestelijke klachten vaak samenhingen met emotionele gebeurtenissen in hun leven.

Tijdens mijn studie hypnotherapie leerde ik de mens zien als een geheel van lichaam en geest, het holistische mensbeeld. Tevens leerde ik hoe je door middel van een diepe ontspanning, in contact kunt komen met de mogelijke onbewuste oorzaken van een lichamelijke of geestelijke klacht. Ook leerde ik dat inzicht in, en het verwerken van de onderliggende problematiek een positieve uitwerking op het geestelijke en lichamelijke welbevinden heeft.

Mede door mijn spontane “paranormale” ervaringen ging mijn zoektocht verder.
Er volgde een lange weg waarop ik vele cursussen op het gebied van energetisch werk, Bewustwording en Lichaamsgerichte Psychotherapie volgde. Daarnaast volgde ik diverse docententrainingen.

Naast het individuele werk in mijn praktijk geef ik de laatste jaren, samen met mijn partner Paul Buis, cursussen en korte opleidingen op het gebied van Energetisch werk, Healing, Bewustwording en Gezondheid.

Paul Buis

Paul Buis

39 jaar heb ik in de ICT gewerkt.

Daarnaast was ik al vanaf jonge leeftijd geïnteresseerd in spirituele onderwerpen.  Ook in alles wat met Levensgeluk en Gezondheid te maken had.

Uit eigen ervaring leerde ik het weldadige effect van massage kennen. Daarom heb ik mij geschoold tot klassiek masseur en aromatherapeut.

Tevens volgde ik vele cursussen en opleidingen op het gebied van Heling. Waaronder o.a. Emotioneel Lichaamswerk, Healing Arts, Familieopstellingen, Traumaopstellingen en recentelijk de tools van Access Consciousness®.

De Bars®, Body processen en de Clearing Statement van Access Consciousness® spreken mij heel erg aan.  Speciaal omdat deze me helpen om veel bewuster en meer ontspannen in het leven te staan. En ook helpen ze mij om trauma’s kwijt te raken zonder in de verhalen te hoeven gaan.

Nu ik niet meer in de ICT werkzaam ben kan ik mij volledig richten op het, samen met mijn partner Paul de Leeuw, begeleiden van cursussen en korte opleidingen op het gebied van Energetisch werk, Healing, Bewustwording en Gezondheid.